Skip to main content

Angela Hermus

Eigenaresse/Educator/Ondernemerscoach

Al 25 jaar mag ik mijzelf een allround kapster noemen in de breedste zin van het woord. Ik heb in verschillende salons gewerkt en daar specialistische ervaring opgedaan. Vooral heb ik geleerd om te gaan met alle verschillende gereedschappen, producten en technieken die gepaard gaan met de verscheidene haarsoorten. De diversiteit is iets wat voor mij perfect in deze tijd past. Voordat ik met mijn eigen onderneming begon, heb ik 3,5 jaar als fulltime gediplomeerd docente gewerkt op de kappersschool in Lelystad. Hier heb ik vele aspirant kappers/kapsters opgeleid tot volwaardig allround medewerkers in kapsalons en vooral enthousiast gemaakt voor alle haarsoorten. Tot op de dag van vandaag doen wij dit nog steeds met leerlingen van de kappersschool die bij ons stage lopen.

In augustus 2004 heb ik mijn salon geopend in de hoop een bijdrage te leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak. Het is achterhaald in deze tijd, dat iedere haarsoort zijn eigen kapsalon heeft. Het is nodig dat men in het kappersvak meegroeit met de multiculturele samenleving. Al vanaf 2004 is deze formule een groot succes en heb ik samen met mijn team een brede klantenkring opgebouwd.

Naast Hairstudio Variaty heb ik nog andere functies. Ik ben Black & Mixed hair deskundige voor de Geschillencommissie in Den Haag. Ik neem sinds 2018 deel aan de Werving & Selectiecommissie van de ANKO en ben sinds 2022 Voorzitter van de Beleids en Advies Comissie onderwijs van de ANKO. Samen met Roxana Kotzebue van Juwels Beautycentre in Lelystad geef ik als Educator trainingen en workshops aan kappers in Nederland die graag Black & Mixed hair willen aanleren. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren meegeholpen in het ontwikkelen van de kwalificatiestructuur voor het kappersonderwijs voor het BPK. Samen met mijn team ben ik ook Imago Colors Technician en geef ik les in kleuringen aan kappers. Sinds 2023 ben ik ook gecertificeerd Ondernemerscoach en begeleid ik mede ondernemers die hun bedrijf met eigen kracht willen verbeteren en/of uitbreiden.

U kunt mij van Woensdag tot en met Zaterdag in de salon vinden. Ik zie u graag bij ons in de salon!

Michelle

Allround Hairstyliste/Krullenspecialiste

Vanaf Januari 2007 tot en met Juni 2014 ben ik werkzaam geweest als Allround Hairstyliste bij Hairstudio Variaty.  Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben ben ik per 15 juli 2014 begonnen met mijn eigen onderneming als ZZP-er onder de naam "Multi Hair&Make-up salon".

Ik ben gespecialiseerd in Europees, Aziatisch en Black/Mixed hair. Ook ben ik theoretisch onderlegd voor Black en Mixed hair en ben ik sinds mei 2013 gediplomeerd om les te geven en om praktijktechnische cursussen te verzorgen voor alle haarsoorten.

Ik heb liefde voor mijn vak en dat is in mijn werk goed te zien. De laatste jaren heb ik gemerkt dat onze klanten hun natuurlijke krullen steeds meer waarderen en daar groei ik graag in mee. Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren verdiept in alle krullen die er maar bestaan zowel vaktechnisch als qua productgebruik en ik wil graag mijn ervaring met u delen. Ik hoor graag van u, zodat ik met u uw wensen kan bespreken en een afspraak voor u kan inplannen. Ik zal er alles aan doen om uw haar te voorzien van de coupe die u altijd al wilde hebben!

Ik werk op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en om de Zaterdag. Ik zie u graag bij mij in de stoel.

Iwan

Barber gespecialiseerd in alle haarsoorten

Al 30 jaar werk ik als Barber en dat doe ik met erg veel plezier. Vanaf de opening van Hairstudio Variaty in 2004 werk ik onder de naam "Barber Iwan" in de salon. In 2010 heb ik een carrièreverandering ondergaan. Ik ben toen in de evenementenorganisatie gaan werken en dat heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. 

Toch bleef het kappersvak mij trekken en daarom ben ik terug op de basis gekomen bij Hairstudio Variaty als ZZP-er en heb ik een groot gedeelte van mijn klanten weer teruggekregen. Het knippen en scheren doe ik nog steeds met veel plezier en ik hoop ook u in mijn stoel te zien voor een knip/scheerbeurt.

Ik ben gespecialiseerd in alle haarsoorten en elke klant kan een keurige strakke knipbeurt van mij verwachten. Zowel Europees, Aziatisch als Black en Mixed hair ben ik machtig. In de salon wordt mij ook vaak gevraagd om figuur te scheren, uiteraard is dit ook bij elke haarsoort mogelijk. U kunt hiervan zelf een voorbeeld meebrengen, of ervoor kiezen om mij mijn fantasie te laten gebruiken. 

U kunt elke dag bij mij terecht op afspraak. U kunt uw afspraak online of per telefoon inplannen. Bij vragen kunt u mij altijd persoonlijk aanspreken in de salon, of even bellen.

Ik werk van Dinsdag tot en met Vrijdag in de salon, en Zaterdag om de week. 

Via mijn website kunt u online een afspraak bij mij inboeken via Planetzelf.

Nuby

Natural Hair Specialiste/Loctician

In 2011 start Chantal (roepnaam Nuby) als zzp-er onder de naam Nuby’s Hairstyling. In die periode stopt ze met haar chemisch te behandelen. Tijdens deze haartransitie van stijl naar volledig natural is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de verzorging en behandeling van natuurlijk kroes haar. In 2021 ben ik overgestapt naar het dragen van  mijn haar op de meest natuurlijke manier, locs. Nu voel ik me dichter bij mijn ware zelf en mijn roots. Mijn missie is anderen te helpen deze kant van zichzelf te omarmen en te vieren.

Ik voel een diepe passie voor radicale transformaties, zoals loc-installaties en big chops. Ik geniet van de emotionele en fysieke veranderingen die dit met zich meebrengt voor mijn klanten. Maar ik waardeer evenzeer de crochet braids-klant die de tijd neemt voor een natuurlijke look. Het is mijn eer om hen met liefde en dankbaarheid door hun reis te begeleiden.

Full Hair treatments

Waar haar meeste klanten voor blijven terugkomen zijn vooral haar “Full-hair treatments” waarbij hun haar volledig gepamperd en verzorgd word met behulp van haar zelf samengestelde vitamine cocktails en een verzorgde knip- & stylingsbeurt. De stoomkap is hierbij onmisbaar.

Devacut & Pintura

De door Nuby in New York behaalde Devacut certificaat (2018) is ook een groot succes voor de kruldragende klant. Ook hier heeft zij de Pintura verf-techniek geleerd.

Nu is het moment gekomen om mijn expertise en persoonlijke journey verder over te dragen en door te geven naar volgende generaties, zodat wij uiteindelijk allemaal onze ware schoonheid kunnen omarmen.

Mijn motto is ‘Omarm en vier je roots’ of ‘Embrace and celebrate your heritage’

Daarom heeft Nuby’s Hairstyling plaatsgemaakt voor: Nuby’s Hairitage

 

Stoel zoekt huurder


Ben jij hairstylist maar ook ondernemer? Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste ZZP'er die een stoel wil huren.