Skip to main content

Black&Mixed
hair Educators

Roxana Kotzebue en Angela Hermus

Bent u als kapper/kapster, zelfstandig of in dienst, al tijden geïnteresseerd in het aanleren van het verzorgen, knippen en definiëren van Sterk gekruld haar tot Mixed hair, maar u weet niet waar u de geschikte training hiervoor kunt vinden?

Vraagt uw consument steeds vaker naar de mogelijkheden in uw salon voor mixed hair?

Roxana Kotzebue en Angela Hermus bundelen hun krachten en bieden u praktijkgerichte 2-daagse cursussen aan met theoretische onderbouwing die direct toepasbaar zijn op de werkvloer. Het verzorgen en behandelen van Sterk gekruld haar en Mixed hair is vaktechnisch minder groot dan u denkt. Met de juiste tips en tricks kan deze behandeling goed aangeleerd worden door de kapster/kapper die werkvloerervaring heeft met Europees haar. Met de bijbehorende terminologie en technieken wordt er een goede basis gelegd om te werken met Sterk gekruld Europees haar en Mixed hair.

Onze training bestaat uit 2 dagen: 

Dag 1 is de Look & Learn waarbij wij de technieken demonstreren op modellen, locatie in overleg.

Dag 2 is de training/workshop met modellen in onze eigen trainingslocatie te Almere of in overleg
Adres: Hairstudio Variaty, Albrecht Durerweg 172, 1328 TM Almere 

In het pakket/tarief zit het volgende:

  • Praktisch werkboek
  • Grove kam
  • Vitality’s brush
  • Producten die we die avond nodig hebben
  • Hulp bij het zoeken van geschikte modellen
  • Proefmonsters in tasje voor de modellen als dank
  • Onze eigen 7 inch scharen om te gebruiken tijdens de training
  • Koffie/thee met koek

Onze voorwaarden voor de cursisten zijn:

  • Tenminste 1 jaar ervaring met knippen damesvak na het behalen van het junior kappersdiploma
  • Het eigen gereedschap meenemen
Black&Mixed hair Educators
Krulcursus
Krulcursus
Wij raden u als cursist tevens aan om het pakket van Visavi Black & Mixed hair eenmalig aan te schaffen. Deze is o.a. door Roxana en Angela gemaakt in samenwerking met Hairlevel en word gebruikt op scholen en cursussen voor Black & Mixed hair. De complete set heeft ook een Online tool waarin wij stap voor stap de handelingen doornemen op beeld.

Verdere informatie

Van ons krijgen jullie een praktisch werkboek met alle ins & outs over krullen. Deze hebben wij zelf gemaakt met onze eigen werkvloerervaring in combinatie met de theorie vanuit school. Deze telt 65 pagina's en dient ook als naslagwerk.
Wij vullen de avond met 2 groepen modellen, met zoveel mogelijk verschillende krulpatronen en structuren. Onze bedoeling van deze avond is dat jullie per direct na deze training zelf klanten kunnen gaan knippen, verzorgen en definiëren.

Graag vernemen wij of jullie al zelf modellen hebben. Per cursist zijn er 2 modellen met gekruld haar nodig voor de training. De rest van de modellen regelen wij voor jullie in ons eigen netwerk of via Facebook.

Na de training zal Angela jullie eventueel bijstaan met het schrijven van teksten en vinden van geschikte foto's voor promotie. Denkende aan Social media/etalage en op jullie website om Krul klanten extra aan te trekken. Ook voor tariefbepaling, tijdsplanning en welke producten essentieel zijn om voor de basis Krulverzorging in huis te hebben.
Daarnaast kunnen jullie ons altijd bellen als je tegen vragen aanloopt betreffende krul knip en verzorgen. Bijvoorbeeld als een klant in de stoel zit en je graag wat advies wil, kunnen we foto's over en weer sturen en jullie op deze manier ondersteunen.

De nazorg na de training hierboven genoemd is service en word niet apart berekend.

Black & Mixed hair educators Roxana en Angela bij u op de werkvloer

Bent u een werkgever met meer dan 3 personeelsleden? Dan is het ook mogelijk om in jullie salon de training te geven. Vraag ons naar onze tarieven en custom made mogelijkheden.
In een telefoongesprek stellen we uw wensen samen en komen we schriftelijk terug met een offerte voor uw team.

Qua producten werken wij met 2 verschillende merken. Wij willen graag duidelijk aangeven dat onze training om de techniek gaat en de vertaling van de Europees haar opleiding naar de ins & outs van krullen. Voor ons is het product een gereedschap om het juiste resultaat te behalen. Wij werken dus niet merk gerelateerd.
We geven de contactinformatie van onze merken mee in het pakket zodat jullie zelf contact kunnen opnemen met de distributeur.

Black&Mixed hair Educators
Krulcursus