Angela Hermus

eigenaresse

Al 20 jaar mag ik mijzelf een allround kapster noemen in de breedste zin van het woord. Ik heb in verschillende salons gewerkt en daar specialistische ervaring opgedaan. Vooral heb ik geleerd om te gaan met alle verschillende gereedschappen, producten en technieken die gepaard gaan met de verscheidene haarsoorten. Ik vind het super dat ik soms een permanentje aan het doen ben terwijl mijn volgende "straight" klant binnen komt. Die diversiteit is iets wat voor mij perfect in deze tijd past. Voordat ik met mijn eigen onderneming begon, heb ik 3,5 jaar als fulltime docente gewerkt op de kappersschool in Lelystad. Hier heb ik vele aspirant kappers/kapsters opgeleid tot volwaardig allround medewerkers in kapsalons en vooral enthousiast gemaakt voor alle haarsoorten.

In augustus 2004 heb ik mijn salon geopend in de hoop een bijdrage te leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak. Het is achterhaald in deze tijd, dat iedere haarsoort zijn eigen kapsalon heeft. Het is nodig dat men in het kappersvak meegroeit met de multiculturele samenleving. Al vanaf 2004 is deze formule een groot succes en heb ik samen met mijn team een brede klantenkring opgebouwd.

Naast Hairstudio Variaty heb ik nog andere functies. Ik ben Black & Mixed hair deskundige voor de Geschillencommissie in Den Haag. Ik heb deelgenomen aan de Werving & Selectiecommissie van de ANKO. Samen met Roxana Kotzebue van Juwels Beautycentre in Lelystad geef ik trainingen en workshops aan kappers in Nederland die graag Black & Mixed hair willen leren als Black & Mixed hair educators. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren meegeholpen in het ontwikkelen van de kwalificatiestructuur voor het kappersonderwijs. Samen met mijn team ben ik ook Imago Colors Technician en geef ik les in kleuringen aan kappers. 

U kunt mij van Woensdag tot en met Zaterdag in de salon vinden. Ik zie u graag bij ons in de salon!

Gaby Westerlow

Beautystyliste

Sinds 2016 werk ik als ZZP-er bij Hairstudio Variaty onder mijn eigen bedrijfsnaam “BeautyByGaby”. 

Het is voor mij erg leuk om het team in de salon aan te vullen met mijn expertise. Ik heb de opleiding Black & Mixed hair gevolgd en daaropvolgend direct de opleiding voor Europees & Aziatisch haar gedaan. Hierdoor ben ik een hairstyliste voor alle haarsoorten. Ik doe mijn werk met veel passie en ik houd mijn vaktechnieken bij door regelmatig workshops en cursussen te volgen. Klanten met Black & Mixed hair komen vooral bij mij voor mijn föhn/tang beahndelingen en het knippen en defininiëren van natuurlijk gekruld haar.  De beauty gaat bij mij verder alleen het haar van mijn klanten. Ik ben namelijk ook gecertificeerd Make-up Artist (MuA) en ik maak pruiken op maat. Ik ben gespecialiseerd in verschillende weave technieken, barbertechnieken en u kunt bij mij terecht voor een strengthening therapy system van Design Essentials.  Naast dit alles kunt u bij mij in de stoel ook terecht om uw wenkbrauwen te laten harsen en/of kleuren.  Kortom, ik kan u helpen met al uw vragen over Haar en Beauty.

De kroon op mijn werk heb ik in Oktober 2015 gekregen, toen won ik de Stephany’s Black hair Award op het Black Styles Event in Amsterdam. Ook word ik als ZZP-er ingezet achter de schermen bij modeshows of fotoshoots als Hair en Make-up Artist.

Ik werk op afspraak en ik ben van Dinsdag tot en met Zaterdag werkzaam in de salon. 

Let op: In de maanden Mei - Juni 2019 ben ik wegens zwangerschapsverlof afwezig.

Iwan

barber

Al 25 jaar werk ik als barber en dat doe ik met erg veel plezier. Vanaf de opening van Hairstudio Variaty in 2004 werk ik onder de naam "Barber Iwan" in de salon. In 2010 heb ik een carrièreverandering ondergaan. Ik ben toen in de evenementenorganisatie gaan werken en dat heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. 

Toch bleef het kappersvak mij trekken en daarom ben ik terug op de basis gekomen bij Hairstudio Variaty en heb ik een groot gedeelte van mijn klanten weer teruggekregen. Het knippen en scheren doe ik nog steeds met veel plezier en ik hoop ook u in mijn stoel te zien voor een knip/scheerbeurt.

Ik ben gespecialiseerd in alle haarsoorten en elke klant kan een keurige strakke knipbeurt van mij verwachten. Zowel Europees, Aziatisch als Black en Mixed hair ben ik machtig. In de salon wordt mij ook vaak gevraagd om figuur te scheren, uiteraard is dit ook bij elke haarsoort mogelijk. U kunt hiervan zelf een voorbeeld meebrengen, of ervoor kiezen om mij mijn fantasie te laten gebruiken. 

U kunt elke dag bij mij terecht op afspraak. U kunt uw afspraak online of per telefoon inplannen. Bij vragen kunt u mij altijd persoonlijk aanspreken in de salon, of even bellen.

Michelle

Allround Hairstyliste

Vanaf Januari 2007 tot en met Juni 2014 ben ik werkzaam geweest als Allround Hairstyliste bij Hairstudio Variaty.  Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben ben ik per 15 juli 2014 begonnen met mijn eigen onderneming als ZZP-er onder de naam "Multi Hair&Make-up salon".

Ik ben gespecialiseerd in Europees, Aziatisch en Black/Mixed hair. Ook ben ik theoretisch onderlegd voor Black en Mixed hair en ben ik sinds mei 2013 gediplomeerd om les te geven en om praktijktechnische cursussen te verzorgen voor alle haarsoorten.

Ik heb liefde voor mijn vak en dat is in mijn werk goed te zien. De laatste jaren heb ik gemerkt dat onze klanten hun natuurlijke krullen steeds meer waarderen en daar groei ik graag in mee. Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren verdiept in alle krullen die er maar bestaan zowel vaktechnisch als qua productgebruik en ik wil graag mijn ervaring met u delen. Ik hoor graag van u, zodat ik met u uw wensen kan bespreken en een afspraak voor u kan inplannen. Ik zal er alles aan doen om uw haar te voorzien van de coupe die u altijd al wilde hebben!

Ik werk op Dinsdag tot en met Zaterdag. Op Woensdagmiddag ben ik afwezig.

Nuby

All-round Hairstyliste/ Natural Hair Specialiste

Al van jongs af aan wilde Chantal (roepnaam Nuby) ‘iets’ met haarstyling doen. Haar omgeving stimuleerde haar een ‘normale’ opleiding te volgen en een goede baan te vinden. Als medewerker bij een gerenommeerd internetbedrijf blijft het toch kriebelen bij Nuby. In 2002 vindt ze het tijd om echt iets met deze kriebels te gaan doen en is ze (naast haar kantoorbaan) verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen.

Na stages te hebben gelopen bij verschillende kapsalons komt Nuby in 2010 bij Hairstudio Variaty in Almere terecht. Een leuke, trendy en gezellige salon met veel diversiteit. Hier kon zij al haar creativiteit kwijt, leerde ontzettend veel vaardigheden en deed zij veel vakkennis op.

Waar komt haar mooie roepnaam toch vandaan? Omdat Chantal vaak met naamgenoten komt te werken heeft zij besloten de naam Nuby niet alleen in haar persoonlijke leven te gebruiken, maar ook op zakelijk gebied.  De naam Nuby heeft zij ooit als koosnaam gekregen, verwijzend naar de Nubische prinses uit Egypte genaamd Nefertiti. Chantal vond deze koosnaam zo mooi en passend, dat ze hem is gaan gebruiken bij Hairstudio Variaty om haar merk- & handelsnaam nog sterker neer te zetten en hiermee een “brand” te worden.

Stoel zoekt huurder


Ben jij hairstylist maar ook ondernemer? Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste ZZP'er die een stoel wil huren.

Copyright © 2018 Hairstudio Variaty