Over Variaty

Welkom op de site van Hairstudio Variaty! Sinds 2004 is Europees, Aziatisch en Black/Mixed hair in goede handen bij ons in de salon. 

Visie:

In deze tijd is het achterhaald dat elke haarsoort zijn eigen specifieke kapsalon heeft. Als kapper moet je meegroeien met de multiculturele samenleving.

Wij, als team Variaty, zijn toegewijd om bij te dragen aan de assimilatie van het kappersvak in Nederland.

Vanwege onze professionele werkwijze en betrokkenheid hebben wij tot op heden een brede klantenkring opgebouwd.

Bij ons kan het hele gezin terecht. Wij kunnen elke haarsoort behandelen!

Ook zijn wij al veel in de kappersmedia geweest omdat wij in Nederland gezien worden als een pionier op het gebied van het aanbieden van alle haarsoorten onder 1 dak. 

Missie:

Zoals de naam al doet vermoeden wil Hairstudio Variaty een bijdrage leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak.

Het enthousiaste team van Hairstudio Variaty is gespecialiseerd in het verzorgen en behandelen van Europees, Aziatisch en Black/Mixed hair. In ons 5-koppige team heeft iedereen zijn eigen specialisme. Dit wordt mede onderstreept door het grote scala aan mogelijkheden door gediplomeerde kennis, producten en gereedschappen die de verschillende haarsoorten met zich mee brengen.

Bij ons hoort de klant zich welkom te voelen. Er is een goede klantenservice, korte wachttijden met goed geplande afspraken en koffie of thee. 

Gratis voor de deur parkeren is mogelijk en de kapsalon is gemakkelijk via het openbaar vervoer te bereiken. 

Wij heten u graag welkom bij ons in de salon!

 

 

Copyright © 2018 Hairstudio Variaty