Agenda Planetzelf Tip!

Tipje van ons: Sinds April 2017 gebruiken wij het afsprakensysteem PlanetZelf die een bevestiging van de afspraak per mail verstuurt. Wist u dat in deze mail een link staat van I-Calendar en dat als u hier op klikt automatisch de afspraak/afspraken in uw agenda op uw telefoon gezet wordt? Deze afspraken hoeft u dus niet meer handmatig in te voeren. Vooral handig voor onze klanten die meerdere afspraken tegelijk maken! Geschikt voor Iphone en Android telefoons!

Lees verder

Happy Newyear 2019!!

Namens ons team wensen wij al onze klanten een gelukkig en vooral gezond Nieuwj(h)aar 2019!

We willen iedereen bedanken die ons afgelopen jaar vertrouwd heeft met zijn/haar haar, voor alle bijzondere gesprekken, jullie felicitaties en bedankjes tijdens speciale dagen/gebeurtenissen, jullie geduld tijdens de verbouwing, en alle kaartjes-borrels-lekkernijen en presentjes!

We kijken uit naar nog een jaar met onze fantastische klanten bij ons in de salon!

#HAPPY2019

Wij doneren aan Save The Children

Vanaf December 2018 steunen wij als kapsalon de Stichting Save the Children door elke maand een vast bedrag te doneren. Met deze donaties kunnen ze kinderen van straat afhalen en in een veilige omgeving brengen waar ze ook onderwijs krijgen. Wij doneren in het speciaal aan de hongerige straatkinderen van India en Bangladesh, die al zo jong als 6 jaar alleen op straat leven met alle gevaren van dien. 
U kunt ook eenmalig of per maand een vast bedrag doneren via onderstaande link:
https://actie.savethechildren.nl/drtv_donatie_straatkinderen

Copyright © 2018 Hairstudio Variaty